Aprotrans
Assessors de Professionals del Transport i Serveis Sectorials de Catalunya

Cargando
Aprotrans formació, (Formació i Experiència pràctica) en el marc dels sectors de Transport i Logística. Els nostres serveis abasten totes les possibilitats i a tots els col·lectius implicats en els processos productius. Des de directius a personal d'operacions, i en totes les disciplines afins a les seves activitats, des de conducció de vehicles, procediments de magatzematge, fins a aplicacions informàtiques, telecomunicacions, noves tecnologies, gestió de recursos humans, adreça d'equips, gestió d'empreses i habilitats directives, amb àmplia experiència en formació de conductors de vehicles pesats i altres col·lectius relacionats en els processos productius.
 
Som entitat organitzadora en Formació Bonificada a petita i mitja empresa, posa a la disposició dels seus clients l'experiència i coneixement per definir aquelles accions formatives que donaran solució a les necessitats derivades de qualsevol canvi.
   
Aprotrans a l'avantguarda de la formació. El nostre director avala la seva experiència des de l'any 1980 en la formació de conductors i del transport/logística, i la pràctica totalitat dels seus membres i formadors compten amb acreditada experiència en el sector.
 
Més informacióTancar informació
 

CURSOS DE TRANSPORT

Cargando
Cursos de Formación transporte

Conducció BBS

BBS DE LA SQAS Comportaments segurs en el transport
Agenda de cursos
Gener 2021
Dl.
Dt.
El meu
Dj.
Vaig veure
Sa
Do
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Presentació APROTRANS
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...