Aprotrans
Associació de Professionals del Transport i Serveis Sectorials de Catalunya

Cargando
Associació Professional del Transport i Serveis Sectorials de Catalunya (A PRO TRANS) és una entitat amb una orientació a empreses interessades en un desenvolupament de competències professionals del transport per carretera.

Exerceix la labor de representació davant organismes públics, elaborant informes, proposant mesura, contribuint i participant en l'elaboració de projectes normatius per a l'establiment d'una regulació ordenada del Sector que eviti la competència deslleial, per garantir un transport segur que contribueixi a la seva millora i a la dels seus professionals. A més d'aquestes labors, ofereix  un important conjunt de serveis de formació. 

A PRO TRANS formació, (Formació i Experiència pràctica) en el marc dels sectors de Transport i Logística. Els nostres serveis abasten totes les possibilitats i a tots els col·lectius implicats en els processos productius. Des de directius a personal d'operacions, i en totes les disciplines afins a les seves activitats, des de conducció de vehicles, procediments de magatzematge, fins a aplicacions informàtiques, telecomunicacions, noves tecnologies, gestió de recursos humans, adreça d'equips, gestió d'empreses i habilitats directives. A PRO TRANS és un centre de formació de Transport i Logística, amb àmplia experiència en formació de conductors de camió i autocar i altres col·lectius relacionats amb els processos productius.

Tenim la nostra central situada a Barcelona a la Zona d'Activitats Logística ZAL Port Bcn per promoure l'especialització, amb programes propis i complementaris per cobrir les necessitats dels nostres alumnes clients. Oferim un servei integral dins del següent marc d'actuació:
  • Formació: Identificació de necessitats de nous professionals i formació per a l'ocupació; elaboració i execució de plans de formació contínua per al desenvolupament de competències i coneixements i la promoció.
  •  
  • Disseny i elaboració de mitjans: disseny de metodologia d'actuació per a la informació i instrucció i la seva avaluació.
  •  
  • Consultoria: Execució d'estudis sectorials i perfils professionals. Organització de Fòrums, Jornades i Congressos.

APROTRANS a l'avantguarda de la formació. el nostre director Llorenç Antonio Vinaixa, avala la seva experiència des de l'any 1980 en la formació de conductors i del transport / logística, i la pràctica totalitat dels seus membres i formadors compten amb acreditada experiència en el sector, com demostra que des de  APRO TRANS  se celebrava en 2008 la primera jornada CAP a Catalunya com a matèria estavella i nova aleshores al nostre país, en 2009 es va impartir l'I curs de conducció eficient de vehicles industrials per a professorat d'autoescoles  de Catalunya. De nou des de  APRO TRANS Catalunya en 2010 realitzo el primer curs de CAP contínua a Espanya, per mitjà de TMB (transports Metropolitans de Barcelona), acord entre Direcció General de Transports de la Generalitat de Catalunya i A PRO TRANS, l'objectiu del curs  va ser  l'obtenció del certifiado CAP als alumnes assistents de TMB, com a més també va servir com a curs pilot a nivell de Catalunya

A PRO TRANS  és una organització amb iniciatives pioneres en la formació de conductors professionals del transport
 

 

 
Més informacióTancar informació
 

CURSOS DE TRANSPORT

Cargando
Cursos de Formación transporte

Corparate compliance pèrdua d'honorabilitat - Curso règim sancionador

L'autorització, en joc. La Pèrdua d'honorabilitat del ROTT Corporate compliance 
Cursos de Formación transporte

Títol del Transportista Competència Professional / Gestor de transports

I convocatòria 2020 matricula oberta   Titulo de transportista Competència professional Gestor de transports 
Cursos de Formación transporte

Conseller de Seguretat Mercaderies Perilloses ADR

I Convocatòria 2020 matricula oberta Títol de  Conseller de Seguretat. Et preparem per superar l'examen d'obtenció/renovació  del certificat oficial de  Conseller de Seguretat per a mercaderies perilloses
Cursos de Formación transporte

Renovació CAP Certificat d'Aptitud Professional

A causa de la situació d'alerta al nostre país pel COVID-19, la Direcció general de Transport emet el següent comunicat: Prorrogada la vigència de les targetes CAP de conductors professionals que caduquin des del passat 1 de Març per possibilitar que puguin  continuar treballant, es mantindrà almenos 120 dies més a explicar des de la finalització de l'estat d'alarma
Cursos de Formación transporte

FOR - FOR + Conseller de Seguretat

Formació de formadors Mercancias Perilloses ADR + Conseller de Seguretat 
Cursos de Formación transporte

CURS DE CARRETONS ELEVADORS

OPERADOR DE CARRETONS ELEVADORS
Cursos de Formación transporte

SEGURETAT EN VEHICLES D'AUXILI EN CARRETERA

Les operacions d'auxili en carretera suposen un element de risc tant per als tècnics involucrats com per a la resta d'usuaris de les vies, mentre s'estan realitzant aquestes actuacions.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...