Aprotrans
Assessors de Professionals del Transport i Serveis Sectorials de Catalunya

Cargando
Aprotrans formació, (Formació i Experiència pràctica) en el marc dels sectors de Transport i Logística. Els nostres serveis abasten totes les possibilitats i a tots els col·lectius implicats en els processos productius. Des de directius a personal d'operacions, i en totes les disciplines afins a les seves activitats, des de conducció de vehicles, procediments de magatzematge, fins a aplicacions informàtiques, telecomunicacions, noves tecnologies, gestió de recursos humans, adreça d'equips, gestió d'empreses i habilitats directives, amb àmplia experiència en formació de conductors de vehicles pesats i altres col·lectius relacionats en els processos productius.
 
Som entitat organitzadora en Formació Bonificada a petita i mitja empresa, posa a la disposició dels seus clients l'experiència i coneixement per definir aquelles accions formatives que donaran solució a les necessitats derivades de qualsevol canvi.
   
Aprotrans a l'avantguarda de la formació. El nostre director avala la seva experiència des de l'any 1980 en la formació de conductors i del transport/logística, i la pràctica totalitat dels seus membres i formadors compten amb acreditada experiència en el sector.
 
Més informacióTancar informació
 

CURSOS DE TRANSPORT

Cargando
Agenda de cursos
Novembre 2020
Dl.
Dt.
El meu
Dj.
Vaig veure
Sa
Do
1
2
3
4
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
29
30
Presentació APROTRANS
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se





... ...